Restablir la contrasenya

Pedalejant en família

Una de les activitats perfectes per gaudir en família durant una estada a la nostra casa rural és explorar les rutes en bicicleta que ofereixen els magnífics paisatges del Ripollès i del Baix Empordà. Tant a Molló, al cor del Ripollès, com a Foixà, al bell Baix Empordà, hi ha rutes adequades per a tots els nivells i edats, des de passejos relaxats fins a rutes més emocionants per als més aventurers.

 

Quan es tracta de descobrir Molló en bicicleta, hi ha opcions per a tots els membres de la família, des de petits a grans. Les rutes senzilles i planeres són perfectes per a una jornada d’exploració relaxada i divertida.

 

A Molló, les famílies poden gaudir d’una varietat de rutes en bicicleta que els portaran a través de boscos frondosos, rierols cristal·lins i paisatges impressionants. Per als més petits, hi ha també el Camí Vell de Camprodon, un recorregut planer i segur que serà un èxit entre tota la família.

 

Una ruta popular és la Via Verda del Ferro i el Carbó, que segueix l’antic traçat del tren minaire i ofereix un itinerari pla i segur ideal per a famílies amb nens. El recorregut passa per paisatges encisadors, boscos ombrívols i vistes panoràmiques, i és perfecte per a un dia de passeig tranquil.

 

Per als més aventurers, la ruta fins a la Font de la Puda és una opció emocionant. Aquest recorregut circular és apte per a tota la família i ofereix l’oportunitat de descobrir una font natural enmig de la natura, amb zones de pícnic i àrees d’esbarjo per relaxar-se i gaudir de la tranquil·litat del bosc.

 

A Foixà, les rutes en bicicleta ofereixen una oportunitat única de descobrir la bellesa del Baix Empordà i la seva costa. La ruta cicloturística del Baix Empordà, per exemple, ofereix un itinerari fascinant que passa per pobles pintorescs, camps de conreu i platges amb molt d’encant.

 

Descobreix la rica història i els paisatges impressionants propers a Foixà amb aquestes emocionants rutes en bicicleta que us portaran a l’Ermita de Santa Caterina, el passeig d’Empúries i la Gola del Ter.

 

Ermita de Santa Caterina: Inicia el teu recorregut a Foixà i pedaleja cap a l’Ermita de Santa Caterina, una joia arquitectònica situada en un paratge natural espectacular. Aquesta ruta serpenteja per camins rurals i camps, oferint vistes impressionants del paisatge envoltant. Un cop a l’ermita, podràs gaudir de la seva pau i serenitat, així com de les vistes panoràmiques de la vall.

 

Passeig d’Empúries: Aprofita el teu dia en bicicleta per explorar el passeig d’Empúries, una ruta costanera que condueix a les ruïnes gregues i romanes de la ciutat d’Empúries. Aquesta ruta ofereix una experiència única per descobrir el patrimoni històric de la regió i gaudir de les platges verges i les vistes al mar Mediterrani.

 

Gola del Ter: Embarca’t en una aventura cap a la Gola del Ter, un paratge natural protegit que ofereix una gran varietat d’aus i flora autòctona. Aquesta ruta passa per camins rurals i senders forestals, permetent-te connectar amb la natura mentre descobreixes la bellesa del riu Ter i els seus aiguamolls.

 

Sigui quina sigui la vostra destinació, una cosa és segura: les rutes en bicicleta a Molló i Foixà ofereixen una manera perfecta de connectar amb la natura i explorar els racons més bells de la regió en família. No oblideu portar aigua, un pícnic i, sobretot, moltes ganes de passar un dia inoblidable pedalejant junts!

Pedalejant en família

Open chat
Hola 👋
Et podem ajudar?
Ves al contingut